IT-asiantuntija Soluto:lle

IT ASIANTUNTIJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

IT-asiantuntija 

Oletko jo useamman vuoden työkokemusta kerryttänyt IT-alan osaaja, joka hallitsee Windows- työasema- ja palvelinympäristöjen ylläpidon lisäksi ainakin verkkoratkaisujen perusongelmien ratkaisun? Oletko mielelläsi vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja ratkot heidän IT-ongelmiaan lähitukena paikan päällä? Saatat olla juuri meidän etsimämme henkilö. Tarjoamme sinulle työtä osana tekniikan tiimiämme, missä työtehtäviisi kuuluvat asiakkailla tehtävä lähituki sekä perustasoa astetta vaikeampien IT-ongelmien ratkaisu.

Meistä

Soluto Oy on IT-palveluiden tuottamiseen erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset. Tarjoamme asiakkaillemme IT-ylläpito ja -tukipalveluita, IT-järjestelmien suunnittelua ja rakentamista, laitetoimituksia oman verkkokauppamme kautta, kiinteähintaisia kuukausipalveluita ja useita muita palveluita (esim. IT-laitteiden lyhytaikaista vuokrausta). Meille on ensiarvoisen tärkeää olla asiakkaidemme paras kumppani IT-asioissa ja pyrimme jatkuvaan laadun varmistamiseen kaikessa toiminnassamme. Olemme kasvuyritys ja viime vuonna kasvumme jatkui edelleen n. 20% vuosivauhdilla. Meitä solutolaisia on tällä hetkellä yhteensä 26 ja kasvumme jatkuu myös henkilöstöpuolella. Luottoluokituksemme on AAA, mikä on korkein saatavilla oleva luottoluokitus.

Työn kuvaus

Työskentelet osana tekniikan tiimiämme. Työsi painottuu asiakkaalla tapahtuvaan lähitukeen. Toimistolla työskennellessäsi ratkot astetta haastavampia IT-ongelmia ja tarpeen mukaan toimit lisätyövoimana projekteissa. Työtilanteen niin vaatiessa (esim. loma-aikoina) toimit myös deskissä, missä otat vastaan asiakkaiden tukipyyntöjä puhelimitse ja sähköpostitse. Hoidat ongelmien ratkaisut omatoimisesti joko etäyhteyden välityksellä tai paikan päällä asiakkaan luona. Tukipyynnöt kohdistuvat Windows –ympäristöjen lisäksi myös Mac –ympäristöihin.

Mitä toivomme Sinulta

 • Olet hyvä tyyppi ja toimit mielelläsi osana tiimiä yhteistyössä muiden kanssa
 • Olet asiakaspalveluhenkinen ja tykkäät olla tekemisissä asiakkaiden kanssa
 • Osaat työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti mutta osaat myös pyytää muilta apua
 • Otat vastuun tekemästäsi työstä ja teet sen loppuun tai delegoit sen tarpeen mukaan muille
 • Sinullaon työkokemusta vastaavantyyppisestä työstä
 • Tietämystikettijärjestelmästä katsotaan eduksi
 • Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Teemme turvaselvityksen, joten taustasi tulee olla puhdas
 • Ajokorttivaaditaan, mutta omaa autoa ei

Työn vaatima tekninen osaaminen

 • Taidat Windows –työasemat ja niiden ongelmanratkaisut myös astetta haastavammissa ongelmatilanteissa
 • Hallitset Office 365 tuotteiden ylläpidon ja ongelmanselvityksen
 • Sinulla on vähintään perustietämys Windows –palvelimista. Linux/Unix ja Mac OS X Server –palvelimien tietämys katsotaan eduksi
 • Sinulla on perustietämys lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet-liittymistä
 • Selvität tarvittaessa tulostimien ongelmat vähintään perustasolla
 • Pystyt tekemään pienimuotoisia projekteja (kesto 1-2 päivää)
 • Tietämys Mac –järjestelmistä katsotaan eduksi, mutta sitä ei vaadita

Mitä tarjoamme sinulle

Sinulle on tarjolla vakituinen työpaikka rennossa, nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa työryhmässämme Helsingin Kalasatamassa. Työtehtävissäsi pääset vastaamaan monenlaisiin mielenkiintoisiin haasteisiin ja näkemään tämän hetken yritysten käyttämiä IT-järjestelmiä ja –palveluita sekä oppimaan niiden ylläpitoa. Pääset myös osaksi kattavia työsuhde-etujamme ja bonusjärjestelmäämme. Tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi ja pidempään meillä työskenneltyäsi, sinulla on myös mahdollisuus edetä vaativampiin tehtäviin sinulle räätälöidyn kehittymispolun kautta.

Tartu tilaisuuteesi ja laita hakemuksesi ja CV:si meille sähköpostilla: rekrytointi@soluto.fi.

Hakuaika päättyy ma 18.3.2019 klo 16.00.   Mahdolliset tiedustelut pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen: rekrytointi@soluto.fi .

Meihin voit tutustua tarkemmin:

www.soluto.fi

www.yritystenverkkokauppa.fi

www.it-vuokraus.fi

Lisää työpaikkoja